torstai 2. toukokuuta 2013

Boxing Nights Espoo & Tampere!

 Boxing Night Espoo, Barona areena 

9.3.2013



Olin isäni kanssa katsomassa Boxing Night otteluita barona arenalla espoossa maaliskussa. Siellä ottelivat suomalaiset nyrkkeilyn ammattilaiset kukin omassa sarjassaan. Illan pääottelijana oli Edis Tatli joka voitti Felix Loranin pistevoitolla. Illan muissa otteluissa nähtiin Niko Jokinen, sekä Juho "Härmän häjy" Haapoja. Niko Jokinen on keskisarjan ottelija jonka tulos on boxing recordissa tällä hetkellä 21 voittoa (joista 7 tyrmäyksellä), sekä 0 häviötä. Juho Haapojalla on tällä hetkellä 30 voittoa (joista tyrmäyksellä 13), sekä 3 häviötä. Illan pääottelijan Edis Tatlin tulos on 20 voittoa, joista 5 tyrmäyksellä.

Illan ottelut olivat suomalaisten osalta melkoista läpijuoksua, ja tuntui ettei ulkomaalaisista vastustajista ollut vastaamaan suomalaisten nyrkkeilijöiden taitotasoa. Sinällään harmi sillä olisi ollut mukavaa katsoa tasaisia otteluita.
Ainoastaan illan pääottelu tarjosi jännitystä, sillä Edis ja Felix ottelivat hyvin tasaisesti ja molemmat pysyivät pystyssä kaikki erät.










Boxing Night Tampere, Pyynikin palloiluhalli 

20.4.2013
 
Tampereella Boxing Night tapahtumassa oli mukava tunnelma, sillä halli oli huomattavasti pienempi kuin Barona areena. Katsojien määrä tuntui olevan yhtä suuri vaikka ihmisiä selkeästi olikin vähemmän. Tunnelma oli silti katossaan. Olin katsomassa ottelua ystäväni Johannan kanssa.

Tampereella ottelivat Juho "Härmän häjy" Haapoja, sekä Jussi "Iceman" Koivula illan pääottelijoina. Illan muita suomalaisottelijoita olivat mm. Petteri Fröjdholm, Janne Forsman, sekä Niko Jokinen.
Tampereella ottelut tuntuivat olevan huomattavasti tasaisempia kuin espoossa. Vastustajat tarjosivat enemmän jännitystä otteluihin ja ottelut tuntuivat olevan melkoisen tasaisia.
Illan pääottelut olivat tällä kertaa ne ottelut, jotka tarjosivat vähiten jännitystä. Juho Haapojan vastustaja löydettiin mitä ilmeisemmin Italian snägäri jonosta, sillä Michele de Meo ei lyönyt yhtäkään puhdasta suoraa tai koukkua. Jokainen lyönti tuntui olevan kuin suoraan nakkikioskin jonosta, ja ottelu oli hirveätä katsottavaa. Haapoja näpäytti yhden kunnon koukun Micheleä leukaan ja sen jälkeen italian karvakuono rummutettiin köysiin kunnes tuomari puuttui peliin ja kajautti ilmoille tiedon teknisestä tyrmäyksestä.
Jussi Koivulan ottelu alkoi oikein tasaisesti. Ottelu oli molemmin puolin hyvin viihdyttävää, sekä teknistä ottelua. Jussin vastustaja Lukasz Maciec pysyi hyvin tahdissa mukana ja ensimmäiset erät sujuivat kehässä tanssien. Muutaman erän jälkeen Jussi pudotti suojaustansa alemmas jolloin puolalainen Lukasz pääsi lyömään viisi perättäistä koukkua suoraan Jussin päähän. Ja kaikki koukut osuivat samalle puolelle. Lääkäri tutki tilanteen ja totesi että jäämies joutuu keskeyttämään juuri hetkeä ennen kuin hänen silmänsä turposi umpeen. Harmi sillä ottelu olisi ollut mielekästä seurattavaa myös pidemmän aikaa.

Lopuksi vielä kuvia tapahtumasta:


Illan otteluohjelma


Tampereen Pyynikin palloiluhalli kehästettynä


Johanna tutkimassa illan otteluohjelmaa
Kotimatka sujui rattoisasti keväisessä ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti